Gørlev Skole

Lene Aalborg Nielsen den 15-08-2017
    Referat fra Husrådet.
    Heidi Schønberg Vesterskov den 14-08-2017
    Forfatterskolen for Unge i Kalundborg Kommune er nu åben for tilmeldinger. Forfatterskolen er et tilbud til unge mellem 12 og 18 år, der elsker at skrive. Undervisningen foregår mandage kl. 17-20 i Multihuset i kalundborg.
    Se gerne denne lille film: https://youtu.be/KewPbkI9L5k

Her kan man læse mere og tilmelde sig: https://forfatterskolenforunge.wordpress.com/kalundborg/163-2/

Heidi Schønberg Vesterskov den 30-06-2017
    Kære forældre på Gørlev Skole

4. september afholder vi suppleringsvalg til skolebestyrelsen. Vi håber, du kunne være interesseret i at samarbejde med os om at skabe en god skole, og at du derfor kunne være interesseret i at stille op til skolebestyrelsen.

Skolebestyrelsen holder møde 10 gange om året. Møderne ligger fra kl. 17-19 på forskellige ugedage.

Du er opstillingsberettiget hvis:
    - dit barn er indskrevet på Gørlev Skole
    - Du har forældremyndighed over barnet
    - Du er godkendt plejeforælder til barnet
    -Du er gift med forældremyndighedsindehaveren, og forældremyndighedsindehaveren giver sin tilladelse
    - Hvis du er biologisk forælder til barnet, dog ikke forældremyndigheden, men du har forældremyndighedsindehaverens tilslutning

Har du lyst til at stille op, men er i tvivl om hvor vidt du er opstillingsberettiget, er du velkommen til at ringe til skolen.

På forældremøderne i august vil vores skolebestyrelsesmedlemmer komme på besøg, hvor de vil fortælle om skolebestyrelsens arbejde og du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Venlig hilsen Heidi Schønberg Vesterskov

KVALITETSRAPPORT
Her kan du læse Kalundborg Kommunes kvalitetsrapport for folkeskolen.