Gørlev Skole

Her kan du læse nyt fra SFO og Klub

Heidi Schønberg Vesterskov den 22-05-2017
    Kære elever og forældre

På onsdag d. 24. maj har 9. klasse sidste skoledag inden de går på læseferie.
    Det betyder, at dagen for alle andre elever starter med, at eleverne venter udenfor i den lille skolegård. Skolen vil være aflåst. Kl. 8 vil elever fra 9. klasse kaste karemeller til eleverne.

Efter karamelkast skal eleverne ind på skole via en forhindringsbane i gymnastiksalen. Her vil de få hjælp af elever fra 9. klasse til at komme godt igennem banen.
    Efter forhindringsbanen vil elever fra 9. klasse komme på besøg i hver klasse, hvor de har arrangeret en hyggelig lille konkurrence med eleverne.

kl. 10 spilles der rundbold. Det er lærerne mod 9. klasse.
    Og afslutningsvis er der træf i gymnastiksalen.

Herefter går klasserne tilbage til almindelig undervisning. 9. klasse rydder op på skolen inden de sendes afsted på læseferie.

Vi glæder os til at fejre 9.A med en god og hyggelig sidste skoledag!

VH Heidi Schønberg
    Lene Aalborg Nielsen den 22-05-2017
    Så har vi haft husråd,og her er et referat.
    Heidi Schønberg Vesterskov den 05-05-2017
    Flere forbedringer af skolens lokaler, bygninger og udeareal på vej

Vi er så heldige, at vi har haft mulighed for at søge en pulje penge til ekstra forbedringer. Vi har derfor søgt om midler til at lave forbedringer af vores billedkunst- / håndarbejds-lokale. Og disse penge er vi blevet bevilget.

Arbejdet med forbedringer af billedkunst / håndarbejde starter i uge 25. Dvs. ugen inden elevernes ferie. Vi forventer at kunne vende tilbage efter ferien til et flot opdateret billedkunst-/ håndarbejdslokale. Det glæder vi os til!

Herudover er vi blevet bevilget nye vinduer i fløjen ved vores faglokaler samt kontorer. Her vil vi allerede nu så små opleve, at der gøres tiltag for at arbejdet kan gå i gang. Gardiner mm. tages ned allerede nu. Og også udskiftningen af vinduerne er planlagt til opstart i uge 25.

Arbejdet med vores planlagte parkour-bane på det grønne areal ved siden af multibanen starter op tirsdag d. 9. maj. Vi glæder os meget til at tage den i brug.
    Og mens arbejdet står på, må vi bede om, at alle respekterer de afmærkninger, som vil blive sat op. Tak!

Heidi Schønberg Vesterskov

KVALITETSRAPPORT
Her kan du læse Kalundborg Kommunes kvalitetsrapport for folkeskolen.